- Disponibilitate: In Stoc
- Cod produs: 8050534148008
Faina de hrisca fara gluten bio 500g Marchesato
-fara gluten-
Faina de hrisca este un produs cu o aroma plina, capabil sa dea caracter oricarei retete. Culoarea sa mai inchisa reprezinta pe deplin rusticitatea acestui ingredient incredibil. Pe langa retetele traditionale regionale precum pizzoccheri, sciatt si mamaliga, poate fi folosit pentru a pregati deserturi si produse pentru micul dejun gustoase si hranitoare, perfecte pentru a incepe ziua in cel mai bun mod posibil. In mod natural fara gluten, faina de hrisca este potrivita pentru prepararea alimentelor care sunt bune pentru sanatatea ta. Nu o folositi doar pentru a pregati preparate pentru cei care au intoleranta la gluten, incercati-o si in retete pentru intreaga familie, ii veti cuceri cu o aroma noua si irezistibila, in certitudinea de a le oferi preparate sanatoase si autentice.
Faina de hrisca este un produs capabil sa ofere un sentiment ridicat de satietate. Faina de hrisca este bogata in proteine ??si vitamine.
Sugestii de preparare: cu faina de hrisca puteti pregati crêpe savuroase si gustoase, daca adaugati sare si piper in aluat, veti obtine clatite de hrisca, varianta speciala tipica Marii Britanii. Pentru umplutura va puteti rasfata: de ce sa nu o incercati cu ciuperci si bechamel, cu branza roquefort si nuci sau somon afumat si branza proaspata tartinabila. Faina de hrisca este ideala si pentru prepararea deserturilor. A face biscuiti gustosi si autentici este foarte simplu, asa ca puteti evita sa cumparati biscuiti industriali bogati in conservanti.
Ingrediente: faina de hrisca* 100%
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1548kj/ 366 Kcal
Grasimi: 3.46g din care saturate 0.7g
Carbohidrati: 72g din care zaharuri 0.4g
Fibre: 3.5g
Proteine: 10g
Saruri: 0.01g
Agricultura UE.
500g
Livrarea comenzilor / Costul transportului
Produsele comandate se livreaza in toata tara, termen de livrare 1-2 zile lucratoare. Produsele comandate de catre client intra in starea de comanda in
asteptare. Clientul va fi instiintat pe email de starea comenzii, aceasta se va
modifica imediat ce produsul (produsele) vor fi ambalate si pregatite spre
livrare,(ex.comanda in lucru).
In weekend nu se expediaza comenzi.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt
asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a
comenzii sau finalizarii comenzii pe site, putand exista situatii in care
valoarea comenzii sa difere de cea de la momentul finalizarii comenzii, in
acest caz fiind obligatorie o instiintare telefonica sau scrisa (e-mail)
catre client.
Modalitati de plata
Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plateste la primirea coletului), precum si prin, transfer bancar si card de credit sau debit. Pentru clientii din afara Romaniei, plata se face in avans, prin transfer bancar. Preturile de livrare pentru strainatate difera de la tara la tara, si vor fi comunicate clientului prin e-mail.
1. Ordin de plata:
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de REVOBIO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consilier de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai
jos, a proformei emise.
Documente fiscale
Toate produsele vin insotite de factura si chitanta fiscala/bon fiscal, emise
de societatea noastra.
In cazul livrarii in sistem "Ramburs", chitanta este emisa de catre
firma de curierat.
Garantia se acorda in baza facturii fiscale si a chitantei emise de compania
noastra.
Nume Firma : REVOBIO SRL
Cod unic inregistrare :RO40390336
Registrul comertului: J4/38/2019
Sediu Social: STR. HATMAN BERESCU, NR. 6, BACĂU.
Program de lucru REVOBIO
Luni-Vineri: 09-17
In weekend nu se lucreaza ( comenziile se pot pune doar on - line )
Comenzile online pot fi plasate oricand, dar intervalul de procesare a acestora se face doar in timpul programului de lucru. Comenzile plasate in weekend si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.