-vegan-O supa traditionala japoneza. Miso este o pasta fermentata din soia, folosita in Japonia de peste 1300 de ani.Ingrediente: miso cu orez liofilizat 89% (SOIA, orez, sare de mare, faina de ORZ, A. Oryzae), ceapa verde uscata, alge wakame uscate 4%.Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule. Poate ..
Sos de soia Shoyu Ginger Thai bio 250ml wok & marinade-vegan, bio- Potrivit pentru wok si grill.Ingrediente: sirop de orez*, shoyu* 28.9% (apa, SOIA*, GRAU*, sare de mare, alcool, A. Oryzae), apa, otet din vin alb*, vin de orez* (orez*, apa, A. Oryzae), sare, amidon de porum..
Pasta de soia Shiro Miso bio 300gMiso este o pasta din soia fermentata, folosita de peste 1300 de ani in Japonia pentru proprietatile sale culinare si nutritive.Pasta Shiro Miso este o pasta tanara de soia, cu un gust usor, aproape dulce.Ingrediente: orez* 45%, SOIA* 25%, apa, sare de mare, A. Oryza..
Sos de soia Tamari cu continut redus de sare bio 250ml Tamari este un sos traditional japonez din soia. Se foloseste pentru condimentarea mancarurilor sau la gatit. Contine cu pana la 25% mai putina sare decat sosurile clasice Tamari. Ingrediente: apa, boabe de soia, sare de mare 10,3%, alcool*, A. ..
Sos de soia Shoyu bio 145ml-vegan-Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat.Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.Ingrediente: apa, boabe de SOIA*, GRAU*, sare de mare, alcool*, A. Oryzae.*..
Pasta yuzu pepper bio 30g LIMAYuzu este un fruct cu o aroma caracteristica si este nelipsit din bucataria japoneza.Pasta cu ardei Yuzu, un mare ajutor in aducerea originalitatii in bucataria ta de zi cu zi. Pentru adaugarea de aroma la sosuri, maioneza vegetariana, dressing pentru salate, dar si pen..
Taitei japonezi Somen bio 250g Taiteii traditionali japonezi Somen se aseamana foarte mult cu spaghetele europene insa sunt mai subtiri si nu sunt rotunzi. Sunt mai fini si mai subtiri decat taitetii Udon. Sunt preparati printr-o metoda traditionala din grau. Graul este macinat de mai multe ori, ..
Taitei japonezi Soba 100% bio 200g Taiteii Soba sunt printre cei mai populari taitei japonezi. Specificul lor este faptul ca au la baza hrisca. Sunt subtiri si foarte gustosi. Cerealele sunt macinate de mai multe ori, pana faina este extrem de fina. Aluatul este intins in foi subtiri, si apoi ta..
Taitei japonezi Soba 40% bio 250g Taiteii Soba sunt printre cei mai populari taitei japonezi. Specificul lor este faptul ca au la baza hrisca. Sunt subtiri si foarte gustosi. Cerealele sunt macinate de mai multe ori, pana faina este extrem de fina. Aluatul este intins in foi subtiri, si apoi taiat...
Sos de soia Tamari bio 145ml Produs original japonez Tamari este un sos traditional japonez din soia. Se foloseste pentru condimentarea mancarurilor sau la gatit. Contine cu pana la 25% mai putina sare decat sosurile clasice Tamari. Ingrediente: apa, boabe de soia, sare de mare, alcool*, A. Oryz..
Pasta Miso de orez si soia nepasteurizata cu continut redus de sare bio 300gMiso cu 25% mai putina sare se foloseste pentru a spori aroma si a sara usor multe feluri de mancare, similar cu utilizarea unui cub de bouillon in supe, bulionuri si paste sau pentru a imbogati sosuri, placinte cu legume, l..
Pachet cu 6 pliculete a cate 2g Agar agar este un gelifiant folosit in Japonia ca si gelatina, devenind tot mai popular si in alte parti ale lumii. Ingrediente: agar agar**din agricultura ecologica Mod de flosire: pentru 1 litru de produs finit, se adauga 4g de agar agar. Fierbeti compozitia pana la..
Pasta de soia Hatcho Miso bio 300g Pasta de Miso se foloseste in mancaruri: supe, sosuri, peste, carne, legume. Se poate folosi atat in preparate calde, cat si in preparate reci. Procesul lung de fermentatie, de pana la 30 de luni, ii da o savoare deosebita. Ingrediente: 65% boabe de soia*, apa, s..
Sos de soia Shoyu bio cu continut redus de sare 250ml Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau pintr-un proces de fermentare indelungat. Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze. Varianta cu 28% mai putina sare. Ingrediente: apa, boa..
Kuzu (amidon) bio 125g Kuzu este un agent de ingrosare traditional japonez. Este un amidon extras din planta cu acelasi nume - kuzu. Se foloseste pentru ingrosarea diverselor preparate, inclusiv a supelor, sosurilor, nu afecteaza gustul sau culoarea preparatelor. Ingrediente: kuzu**din agricultura e..
Supa Miso instant cu ghimbir bio 4x15g (4 portii)-vegan-O supa traditionala japoneza. Miso este o pasta fermentata din soia, folosita in Japonia de peste 1300 de ani.Ingrediente: miso orez brun* 49% (boabe de SOIA*, orez brun*, sare de mare, apa, A. Oryzae), apa, mirin* (apa, orez*, orez dulce*, A. ..
Pasta Miso de orz si soia BIO 300g LimaPasta de Miso este un preparat natural care imbunatateste gustul mancarurilor. Datorita procesului de fermantatie, proteinele sunt descompuse si mai usor de asimilat de organism. Datorita continutului ridicat de saruri acesta trebuie dozat cu grija in pre..
Pasta de wasabi originala japoneza bio 30g Pasta de wasabi originala, traditionala japoneza, fabricata in Japonia. Ingrediente: sirop de malt* (ORZ), apa, Wasabi* (Wasabia japonica) 10%, hrean*, MUSTAR*, sare de mare, ulei de floarea soarelui*, otet din orez*, chili*, turmeric*.*din agricultura eco..
Taitei japonezi (spaghetti) Udon bio 250g Taiteii traditionali japonezi Udon se aseamana foarte mult cu spaghetele europene insa sunt mai subtiri si nu sunt rotunzi. Sunt preparati printr-o metoda traditionala din grau. Graul este macinat de mai multe ori, pana faina este extrem de fina. Aluatul est..
Genmai Su otet din orez brun bio 250ml Genmai Su este un otet din orez brun cu grad de aciditate 4.3°, fiind astfel mult mai putin acid decat restul tipurilor de otet. Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze. Ingrediente: otet din orez * (apa, orez brun*)*din agricultur..
-vegan, bio-Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat.Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.Ingrediente: apa, boabe de SOIA*, GRAU*, sare de mare, A. Oryzae, fum de la lemn d..