- Disponibilitate: In Stoc
- Cod produs: 4260237451709
Dal vegan (mancare indiana) de linte, bio, 320g, Lotao
Descoperiti cremositatea si confortul in Veggie Lentil Dal. O masa copioasa, vegana, gata preparata, care va duce in traditiile culinare din India prin condimentele sale - gata in doar cateva minute. Acest clasic indian este amestecul perfect de condimente traditionale, bautura cremoasa de cocos si rosii coapte la soare. Acest lucru creeaza o masa care te duce pe meleagurile indiene indepartate cu prima imbucatura.
- 100% ORGANIC :doar ingrediente organice si complet fara aditivii sau conservantii
- 100% Vegan: linte condimentata in sos cremos din bautura de cocos
- Pregatire rapida: gata de mancat in 5-10 minute
- Condimente traditionale indiene
- Orezul, naanul sau painea sunt potrivite ca garnitura
Ingrediente: Apa, bautura de cocos* 22% (extract de cocos 60%*, apa), rosii* 20%, linte verde* 14%, ceapa prajita* (ceapa* 88%, ulei de floarea soarelui* ), zahar* , condimente*(usturoi*, ghimbir*, coriandru*, amestec de condimente curry*, chimen*), sare de mare, suc de lamaie*.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare: Incalziti continutul pachetului intr-o oala la foc mediu. Adaugati putina apa daca este necesar. Pentru prepararea la cuptorul cu microunde: deschideti partea de sus a pungii si incalziti-o in cuptorul cu microunde timp de 3 minute la 750 de wati sau incalziti punga inchisa intr-o baie de apa fierbinte timp de 10 minute.
Valori nutritionale in medie per 100g:
Energie: 483kj / 115 kcal
Grasimi: 4.4g din care saturate 3.9g
Carbohidrati: 13.3g din care zaharuri 3.6g
Fibre: 2.7g
Proteine: 4.2g
Saruri: 0.7g
Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat, ferit de caldura. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 320g
Fabricat in Lituania
Livrarea comenzilor / Costul transportului
Produsele comandate se livreaza in toata tara, termen de livrare 1-2 zile lucratoare. Produsele comandate de catre client intra in starea de comanda in
asteptare. Clientul va fi instiintat pe email de starea comenzii, aceasta se va
modifica imediat ce produsul (produsele) vor fi ambalate si pregatite spre
livrare,(ex.comanda in lucru).
In weekend nu se expediaza comenzi.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt
asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a
comenzii sau finalizarii comenzii pe site, putand exista situatii in care
valoarea comenzii sa difere de cea de la momentul finalizarii comenzii, in
acest caz fiind obligatorie o instiintare telefonica sau scrisa (e-mail)
catre client.
Modalitati de plata
Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plateste la primirea coletului), precum si prin, transfer bancar si card de credit sau debit. Pentru clientii din afara Romaniei, plata se face in avans, prin transfer bancar. Preturile de livrare pentru strainatate difera de la tara la tara, si vor fi comunicate clientului prin e-mail.
1. Ordin de plata:
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de REVOBIO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consilier de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai
jos, a proformei emise.
Documente fiscale
Toate produsele vin insotite de factura si chitanta fiscala/bon fiscal, emise
de societatea noastra.
In cazul livrarii in sistem "Ramburs", chitanta este emisa de catre
firma de curierat.
Garantia se acorda in baza facturii fiscale si a chitantei emise de compania
noastra.
Nume Firma : REVOBIO SRL
Cod unic inregistrare :RO40390336
Registrul comertului: J4/38/2019
Sediu Social: STR. HATMAN BERESCU, NR. 6, BACĂU.
Program de lucru REVOBIO
Luni-Vineri: 09-17
In weekend nu se lucreaza ( comenziile se pot pune doar on - line )
Comenzile online pot fi plasate oricand, dar intervalul de procesare a acestora se face doar in timpul programului de lucru. Comenzile plasate in weekend si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.